Llibreriacatolica

LLIBRERIA CATÒLICA

  • Català (Catalan)
  • Español (Spanish)

Bíblia de la Comunitat

Bíblia de la Comunitat
 Feu clic a la lupa per veure el zoom 
Bíblia de la Comunitat
Referència : 20019
Idioma; Català
"La tasca de divulgar la paraula de Déu és una de les més necessàries en l'Església del nostre temps. La Bíblia és un tresor de saviesa divina i humana, expressió viva del designi de salvació del Déu misericordiós que ha salvat la humanitat en i per Jesucrist. La Bíblia demana el compromís de tots els qui creiem en Jesús, Messies i Senyor, per tal que les riqueses de la Paraula siguin conegudes i estimades. La centralitat de la Paraula en la vida de l’Església ha de tenir una aplicació concreta en les nostres esglésies, si realment volem significar que la Bíblia conté la paraula de Déu, i per això mereix una gran veneració. En aquesta línia, en l’Exhortació postsinodal Verbum Domini el papa Benet XVI va escriure:
«Els Pares sinodals suggereixen que en les esglésies es destini un lloc de relleu on es col·loqui la Sagrada Escriptura també fora de la celebració. En efecte, cal que el llibre que conté la paraula de Déu tingui un lloc visible i d’honor en el temple cristià» (núm. 68).
Aquesta nova edició bíblica té un format gran. El text bíblic de la nova edició és el propi de la dotzena edició de la Bíblia Catalana Interconfessional (BCI), que inclou una revisió del Nou Testament i dels Salms, feta segons els criteris establerts per la Santa Seu, i fou aprovat el 26 de setembre de 2007 per la Conferència Episcopal Espanyola. Un apèndix de citacions bíbliques corresponents a les lectures i salms de la celebració eucarística de tots i cadascun dels dies de l'any litúrgic contribueix a fer més útil l'edició.
Els productes disponibles : 0
Avaluació Cap evaluació No hi ha comentaris Llegir o escriure un comentari
Afegir un comentari
Avaluació
Sobrenom
Correu electrònic (opcional)
Comentari
Copieu la imatge
PÀGINA EN CONSTRUCCIÓ